Catering Eventowy
Artykuł sponsorowany

Catering Eventowy

Catering na Politechnice Warszawskiej
Catering na Politechnice Warszawskiej Źródło: Twister Catering
Typowy dzień - dziesiątki telefonów, maile niecierpliwie mrugające czerwonym wykrzyknikiem, szef, który zawsze czegoś chce akurat wtedy, gdy nie wiadomo w co ręce włożyć. Odbieram kolejny telefon modląc się w duchu, żeby to była pomyłka - nie, nie tym razem. Szefowa PR znanej firmy - lekko spanikowany głos, dziesiątki pytań - zanim zdążę odpowiedzieć na jedno, już pada kolejne - czy robimy duże imprezy, czy mamy czas na początku lipca (jest połowa czerwca), czy ... czy ... Wbijam się w przerwę na oddech i zapraszam na spotkanie. Kojący aromat kawy, spokojna rozmowa i już wiem, w czym rzecz. Ktoś czegoś nie dopilnował, ktoś inny nie dotrzymał obietnicy - nieważne. Ważne, żeby działać. Za niecałe 3 tygodnie najważniejsza w roku impreza firmowa. Wielogodzinny plener na ponad 5 tysięcy osób. Wiem, co teraz pomyślicie - ależ to łakomy kąsek dla każdego caterera. Owszem, tyle że jest szczyt przedwakacyjnego sezonu imprezowego, kalendarz wydarzeń napięty, a miejsce realizacji odległe o kilkaset kilometrów od naszej siedziby. Ogromne wyzwanie logistyczne. Sukces - dla naszego klienta, gdyż wszystko odbyło się zgodnie z planem, zapięte na ostatni guzik. Dla nas - satysfakcja z dobrze wykonanej roboty i wieloletnia współpraca z klientem.

Catering na Instytucie Geologicznym

Dlaczego opowiadam tę historię sprzed kilku lat? Otóż, gdyby nie to spotkanie przy filiżance kawy, gdzie krok po kroku omówiliśmy kluczowe założenia, naszkicowaliśmy scenariusz wydarzenia, gdzie było miejsce na określenie potrzeb i oczekiwań klienta, jak również dostosowanie pomysłów do budżetu, efekt mógłby nie być aż tak satysfakcjonujący.

Większość firm każdego roku organizuje co najmniej kilka wydarzeń - tradycyjne spotkania świąteczne, promocje produktów, spotkania integracyjne i wiele innych. Czasami catering traktowany jest po macoszemu - wiadomo, ludzie muszą coś tam zjeść i tyle. Jako firma cateringowa nie mamy dużego wpływu na podejście potencjalnego klienta do tej kwestii, ale zawsze przedstawiamy nasze spojrzenie i pomysły.

Catering na Instytucie Geologicznym

Dlatego niezwykle ważne jest uwzględnienie cateringu w scenariuszu imprezy. Warto pamiętać, że jedzenie oddziałuje na wszystkie zmysły, wywołuje emocje, skojarzenia, daje mnóstwo okazji do rozmowy - a więc pełni rolę integracyjną, a także możliwość nawiązania relacji biznesowych.

Twister Catering współpracuje zarówno z agencjami eventowymi, jak i bezpośrednio z klientami biznesowymi, dla których niebagatelne pomysły na imprezę firmową mają znaczenie. Jesteśmy bowiem aktywną stroną już na etapie opracowania scenariusza wydarzenia. Proponujemy niestandardowe lokalizacje - w zależności od charakteru imprezy i pory roku, nietypowe wnętrza jak i plenery. Wyszukana kolorystyka potraw i dekoracji - proszę bardzo. Nazwy potraw i napojów nawiązujące do tematyki spotkania - tylko z nami. Wyszukane menu i wytworna zastawa -. jesteśmy do usług.

Catering BUW

Dbamy o każdy szczegół wydarzenia - od pysznych potraw i napojów poczynając, przez profesjonalną obsługę kelnerską, oryginalne dekoracje kwiatowe i nie tylko, na sprzęcie cateringowym i wszelkiego rodzaju wyposażeniu kończąc (stoły, krzesła, podłogi, oświetlenie etc.)

Zapewniamy doskonałych baristów, barmanów, kucharzy - do każdego rodzaju zabawy kulinarnej, która będzie dodatkową atrakcją wydarzenia.

Dlatego nie czekaj, aż dostaniesz gęsiej skórki na myśl organizacji kolejnej imprezy firmowej i śmiało dzwoń do nas - tel. 22 2450754, 606842324. www.twister-catering.pl

Źródło: Twister Catering