Mięso grillowane lub smażone bez tłuszczu smakuje równie dobrze jak smażone na tłuszczu. Jest jednak zdrowsze!
Osobom przyzwyczajonym do kuchni babć i mam trudno wyobrazić sobie obiad bez schabowego. Jeśli zjemy go raz na jakiś czas, świat się nie zawali. Jednak na co dzień zastąpmy smażone mięso grillowanym lub smażonym bez tłuszczu. Jest mniej kaloryczne i zdrowsze, a przygotowane w odpowiedni sposób – tak samo smaczne.
Więcej możesz przeczytać w 32/2015 wydaniu tygodnika Wprost .
Archiwalne wydania tygodnika Wprost dostępne są w specjalnej ofercie WPROST PREMIUM oraz we wszystkich e-kioskach i w aplikacjach mobilnych App Store i Google Play.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.