Jesienna obfitość warzyw i owoców, ich dojrzały smak i przystępne ceny zachęcają do zapełniania spiżarki słoikami pełnymi przecierów, marynat, kiszonek i soków.
Po co się tak męczyć? Przecież zimą też kupi się świeże warzywa i owoce. Niby tak... Ale daleko im do tych dojrzewających w słońcu. Własne przetwory to kwintesencja naturalnego smaku i aromatu, i to bez konserwantów i ulepszaczy. A na dodatek zapanowała na nie moda.
Więcej możesz przeczytać w 37/2015 wydaniu tygodnika Wprost .
Archiwalne wydania tygodnika Wprost dostępne są w specjalnej ofercie WPROST PREMIUM oraz we wszystkich e-kioskach i w aplikacjach mobilnych App Store i Google Play.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.