W styczniu przeważnie zaciskamy pasa. Oszczędzanie nie musi oznaczać jednak rezygnacji z przyjemności. Z przewodnikiem rabatownikiem GoOut zjemy za pół ceny. Właśnie ukazała się jego edycja na 2016 r. A to oznacza nowe miejsca, w których zjemy nie tylko dobrze, ale i taniej.
Przewodnik rabatownik GoOut prowadzi nas do stu wyselekcjonowanych stołecznych lokali. I nie byłoby w tym nic nadzwyczajnego, gdyby nie to, że dołączona jest do niego karta GoOut, a do opisu każdej restauracji dołączono trzy bony, które dają nam spore przywileje. Jakie? Jeżeli wybierzemy się z narzeczoną na romantyczną kolację, de facto zapłacimy za jeden posiłek. Wypad w czwórkę czy szóstkę także będzie kosztował nas połowę. Dlaczego?
Więcej możesz przeczytać w 3/2016 wydaniu tygodnika Wprost .
Archiwalne wydania tygodnika Wprost dostępne są w specjalnej ofercie WPROST PREMIUM oraz we wszystkich e-kioskach i w aplikacjach mobilnych App Store i Google Play.
© ℗
Materiał chroniony prawem autorskim.
Wszelkie prawa zastrzeżone.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.
Dalsze rozpowszechnianie artykułu tylko za zgodą wydawcy tygodnika Wprost.
Regulamin i warunki licencjonowania materiałów prasowych.