Uwielbiasz każdego dnia przygotowywać oryginalne dania dla swoich bliskich? Zaskocz ich soczystą i aromatyczną piersią kurczaka przygotowaną bez dodawania tłuszczu podczas smażenia! Z nowym WINIARY PAPIRUS POMYSŁ NA... zajmie Ci to tylko 10 minut, a mięso nabierze smaku suszonych pomidorów i bazylii. Możesz być pewna, że unikalny, włoski smak piersi kurczaka przyrządzonej z WINIARY PAPIRUS POMYSŁ NA... z pewnością posmakuje całej Twojej rodzinie!
- WINIARY PAPIRUS POMYSŁ NA... soczystą pierś kurczaka w suszonych pomidorach z bazylią - to innowacyjny i wyjątkowo prosty sposób smażenia, dzięki któremu przygotujemy soczyste i pyszne mięso z patelni bez dodawania tłuszczu podczas smażenia w zaledwie 10 minut.
- Odpowiednio dobrana kompozycja zawierająca suszone pomidory, bazylię i przyprawy to gwarancja niepowtarzalnego, włoskiego smaku w Twoim domu.
- Sugerowana cena detaliczna produktu: ok. 2,99 zł
Polacy uwielbiają dania inspirowane włoską kuchnią! Aż 33% naszych kulinarnych pomysłów czerpiemy z Włoch*. Nic dziwnego! Śródziemnomorskie potrawy składają się przede wszystkim ze świeżych i aromatycznych składników. Jak przenieść smaki słonecznej Italii do naszej kuchni? To proste! Z nowym WINIARY PAPIRUS POMYSŁ NA... soczystą pierś kurczaka w suszonych pomidorach z bazylią przygotujemy smaczne mięso, które dzięki połączeniu smaku suszonych pomidorów i bazylii nabierze oryginalnego, włoskiego charakteru. Tak przyrządzony kurczak w mgnieniu oka zniknie z talerza każdego domownika!
Papirus to rewelacyjny sposób smażenia, który pozwala w kilka chwil przygotować pierś kurczaka na obiad. Wystarczy lekko ją rozbić i usmażyć na patelni w pergaminie bez dodawania tłuszczu - 5 minut z każdej strony i gotowe! To idealne rozwiązanie na smaczny, a zarazem szybki obiad.
Tak przygotowanego kurczaka możemy podawać z ryżem, ziemniakami i surówką - komponując pełnowartościowy obiad, który z pewnością posmakuje całej naszej rodzinie! Aromatyczne mięso przygotowane z WINIARY PAPIRUS POMYSŁ NA... soczystą pierś kurczaka w suszonych pomidorach z bazylią to także idealny dodatek do sałatek, tortilli czy placków ziemniaczanych. Przygotowaną w ten sposób pierś możemy również pokroić w paski i podawać w formie przystawki z dipem, lub wykorzystać do przygotowania pysznej, włoskiej sałatki. Wystarczy do kurczaka dodać oliwki, sałatę, pomidorki koktajlowe oraz pokrojoną, czerwoną cebulkę, wszystko polać oliwą z oliwek, przyprawić do smaku i gotowe! Więcej kulinarnych inspiracji na potrawy z dodatkiem piersi z kurczaka przygotowanej z WINIARY PAPIRUS POMYSŁ NA... znajdziesz na www.winiary.pl.
*Source: Milward Brown
dostarczył infoWire.pl